21-03-07

Win mij!

Win mij! Bij het zien van 'de zondag' van afgelopen zondag leek het me de ideale titel voor een nieuwe blogpost. Wie er snel bij was kon namelijk tickets winnen voor een optreden van een man/jongen die wel heel hard zijn best doet om op me te lijken. Misschien is het eens tijd voor een ernstig leg-het-eens-uit-manneke-gesprek met mijn pa.

Grappig situaties veroorzaakt het wel. Zo vertelde één van de kuisvrouwen op het werk hoe haar kinderen enthousiast waren thuisgekomen en vertelden dat ze Born-van-idool alwéér hadden gezien toen hij om een broodje of pasta-cornetto ging (en die gast komt echt niet elke dag in Brugge een broodje eten). Ik krijg bijna dagelijks de kans om een studie te maken over de is-ie-het-of-is-ie-het-niet-mimiek. Mijn rechthoekige bril en kortere haar bieden gelukkig genoeg tegengewicht voor de gelijkaardige kledingstijl (de jas die je ziet op z'n webpagina lijkt verdacht goed op de mijne), het gekopieerde gezicht en het even rosse haar.

Maar allez... wat de inleiding moest worden van een stukje over de 20km door Brussel kan ondertussen al alleen lopen. Enkel iedereen nog geruststellen met te zeggen dat ik niet van plan ben om te gaan zingen en op 'bericht posten' klikken.

19:44 Gepost door marc in In en om de tuin | Permalink | Commentaren (3) | Tags: born, reborn, look-alike |  Facebook |

Commentaren

+ ha. rost haar roelt (of zowiets) en dat vestje wil ik gelijk ook.

Gepost door: pironik | 21-03-07

smaak wel, ik begrijp dat :)
(qua arrogantie moet dit toch meer dan gemiddeld scoren, neen?)

Gepost door: marc | 22-03-07

:-) Leuk om zo eens mensen op het verkeerde been te zetten he.. ik heb iets gelijkaardigs met Peter Van Den Begin. Groot, Antwerps accent, een niet onopvallend reukorgaan, halflang haar dat ik net zo kan laten vallen als dat van hem ...
Vooral ten tijde van de Matroesjkas kreeg ik daar wel eens opmerkingen over .. Ik probeerde af en toe met when I say fuck, you fuck!, maar het is me niet gelukt :-)

Gepost door: aardvarksken | 29-03-07

De commentaren zijn gesloten.