09-12-06

Stig Verder (een Willy's en Marjetten-buurdink)

Aaikebolleke, goeiemiddag beste luisternaar,
Welkom in de neerste afleverink van de grote Stig Verder-show!

En we vliegen er direct in, met een muziekstjen.
Lynard Skynard & Julie Andrews, Zaffelare-style: Sweet home Alabama, the hills are alive (Maria)

Hey-yo knoppendraai-bro, mag dat djing-ding een beetje dim-dim-eurrr?
Dankt u, en welkom luisternaars bij Stig Verder, alwaar plaats gemaakt wordt voor de belangrijke - en minder belangrijke - dingen in ‘t leven en waar we de wortels van het bloemetjesbehang elke dag water geven. Jawel, beste Zaffelarenaren, Stig spuit vanuit deze – toch wel kleine – studio zever en zaligheden de ether in. Draait julder antenne richting Supermarkt Vandenbroecke, en Stig wandelt geruisloos je oor door, haha!

 

Maar eerst een muziekstjen.
Jan De Wilde & Stef Bos, met Hé hé, gek zijn is gezond

Tijd voor 5 minuutjes wetenschap, speciaal voor de brossende kinderkes, en met vriendelijke zwaaitjes van Wendy van Het dagelijks gazetje, waar ze nu ook boeken hebben over de ruimte, en oorlog en herfstbloeiers hé Wendy’tje, hé. Vandaag gaan we het hebben over de atoombommen van het Tatomium. Dus richt julder oortjes maar naar de boxen. Want jawel, Stig is op school dan wel gestopt bij Vaardig & Vlot en Rikske en Fikske, maar in Het dagelijks gazetje heeft ‘m wel teen en tander gevonden.

Maar eerst een muziekstjen.
Bob Sinclar & Elvis Presley zingen voor Groot Zaffelare, en voor Wendy’tje: Rock this party, love me tender

Fakansie, luisternaar, het wordt er elk jaar niet goedkoper op, maar Radio N449 Zaffelare denkt aan jullie. Maakt julder nestels los en zet julder oogkes op dodokes-stand. Stig neemt alle luisternaars van Radio N449 Zaffelare mee op een droomreistjen richtink Garmin Sparrekerken. Laat de hypnotiserende stemme van Stig julder in skitenue zetten, en roetsjt mee met Stig en heel Zaffelare door de schoonste sneeuwbergen. Over een uurtjen of twee - als de lichtjes in de straat aanketsen - verwachten we iedereen bij Claudette van taverne Nieuw Veldzicht voor den
après ski. Ge kent mijn merk en mijn glas hé Claudettetje.

Maar eerst een muziekstjen.
Urbanus & Noordkaap tegaarder: Ge moogt naar huis gaan, ik hou van u!

Als afsluitertjen wil Stig persoonlijk zijn dank uitbuigen aan Rudy ‘de gekko van Lochristi’ Plovie die zijn arm heeft uitgestoken voor dit uurtje Stig-zottigheid op Radio N449 Zaffelare.

Aaikebolleke Rudy, aaikebolleke Wendy’tje, aaikebolleke luisternaars,
en luister naar Stig Verder!

Commentaren

zomaar ik kom zomaar eens kijken

Gepost door: bompi | 10-12-06

De commentaren zijn gesloten.